Rezervacije

Rezervirajte

mjesto za našim stolom

 

 

Vinogradarska

TERASA

Za potpuni doživljaj Zagorja preporučamo vam natkrivenu “Vinogradarsku terasu” uronjenu u naš vinograd. Ručak u vinogradu uz zelenilo loze i jedinstveni ambijent pruža osjećaj tradicionalnog seoskog i “težačkog” ručka. Ostvarenje naše vizije ručka kao rituala na starinski i autohtoni način.

40 mjesta

terasa_vinograd

 

oaza

Zelena

oaza

Željnima povratka u prirodu nudimo 60 nenatkrivenih mjesta u “Zelenoj oazi” razbacanih po našem bregu. Prepustite se prirodnom okruženju ispod vedrog neba, svježem zraku i cvrkutu ptica za bolji doživljaj hrane ispred vas. Pronađite svoj mir i odmor od obaveza u zagrljaju ljepota našeg brega.

60 mjesta

Veronikin

breg

U skrovitom zaklonu stoljetnih hrastova ispod otvorenog neba na kojem se izmjenjuju predivne nijanse pred zalazak  sunca i pogledom na Veliki  Tabor provedite svoju najromantičniju večeru koje Zagorje može ponuditi. Dopustite da vas ambijent zavede i zaljubite se u pogled koji se pruža s “Veronikinog brega“. Neka vam Veliki Tabor pred vašim očima ispriča svoju prošlost i legende.

40 mjesta

veronikin_breg

zagorska_klet

Zagorska klet

Đure Prejca

Starinska drvena klet izgrađena od prirodnih materijala čiji je interijer uređen pomno biranim i godinama prikupljanim predmetima koji najbolje opisuju prošlost desinićkog kraja. Nazvana u spomen velikog umjetnika Đure Prejca. Neka vas njegov duh i genij inspirira uz dobru kapljicu i autohtoni ambijent.

40 mjesta

Dedekova

hižica

Centralan objekt našeg brega koji je u vlasništvu obitelji generacijama. Primjer “starinske hiže” koja je česti dodatak desinićkih brega. Interijer uređen u tradicionalnom i autohtonom stilu “starinske hiže” pruža jedinstveni ugođaj te uz hranu pojačava autentičnost i pruža neponovljivi doživljaj Zagorja.

35 mjesta u prizemlju i 55 na katu

starinska_hiza

rezervacija-forma

NAPOMENA KOD REZERVACIJA!

Zbog lakše organizacije prostora i bolje pripremljenosti osoblja
od iznimne je važnosti da se rezervacija pošalje najkasnije 24 sata prije dolaska.
Također vas molim da sve važne napomene vezane uz rezervaciju napišete na za to
predviđeno mjesto u obrascu za rezervacije. Rezervacije također primamo na email: rezervacije@gresna-gorica.hr i broj telefona: 049/343/001
Zahvaljujemo na razumijevanju i dobro došli!